Palvelut

Luontasterapiahoidot

Vyöhyketerapia

60 min – 55 €

Konaisvaltainen hoitomuoto, joka sopii kaikenikäisille. Hieromalla ja painelemalla jalkaterien, käsien, korvien ja keholla olevia refleksialueita tasapainotetaan kehon toimintoja. Hoito elvyttää ja aktivoi kehon omia parantavia voimavaroja ja ehkäisee sairauksien syntymistä. Vyöhyketerapialla hoidetaan esim. kipu- ja särkytiloja, ruoansulatusvaivoja ja hormonaalisia häiriötiloja, raajojen huonoa verenkiertoa, aineenvaihdunta-ongelmia, migreeniä, päänsärkyä ja vauvojen koliikkia.

Meridiaaniterapia

60 min – 53 €

Kehon elämänenergian chi:n tasapainotusmenetelmä, jonka perustana on vanha kiinalainen lääketiede yhdistettynä moderniin länsimaiseen tietoon. Lihastestaus paljastaa tasapainon/epätasapainotilan eli miten meridiaanimme voivat. Meridiaaniterapian avulla voidaan saavuttaa nopeita tuloksia erilaisten sairaustilojen hoidossa esim. ihottumat, turvotukset, migreeni, tuki- ja liikuntaelinvaivat kuten hermosärky, noidannuoli ja selkäsärky.

Shiatsu

60 min – 55 € / 1,5 h – 65 €

Shiatsu on japanilainen, tuhansia vuosia vanha akupainallushieronta. Koko kehon energiakanavat käsitellään painalluksia ja venyttelyliikkeitä käyttäen. Shiatsu auttaa kehon puhdistumista, avaa tukkeumia, laukaisee jännitystä ja edistää energian virtausta. Shiatsu-hieronnan on todettu parantavan verenkiertoa sekä kehon nesteaineenvaihduntaa. Siitä on saatu apua mm. niska-, hartia- ja selkäkipuihin, migreeniin, suolistovaivoihin.

Valon kosketushoito

1h-1,5h – 55 € / 2h – 75 €

Intuitiivinen energiahoito, jossa hoitaja välittää hoidossa Valoa olemuksensa kautta, vahvistaa hoidettavan energiarakenteita, kohottaa ja avaa chakrojen toimintaa ja sydäntietoisuutta. Hoito rauhoittaa,  rentouttaa ja vapauttaa peloista ja jännityksistä. Kivut hellittävät ja unenlaatu paranee, sekä positiivisuus elämässä lisääntyy.

Vartalohoidot

Aromahieronta

60 min – 66 € / 1,5 h – 75 €

kokovartalohieronta, jossa käytettään yksilöllisesti valittua korkealaatuista eteeristä öljyä. Hoito rentouttaa, virkistää, puhdistaa, vilkastuttaa verenkiertoa sekä tasapainottaa elintoimintoja.

Kuumakivihieronta

60 min – 66 € / 75 min – 75 €

Hoidolla on kehoa energisoiva, syvälämmittävä ja rentouttava vaikutus. Lämpimiä kiviä asetellaan energiakeskuksiin ja sileillä, lämpimillä kivillä ja lämpimällä öljyllä hierotaan koko keho päästä varpaisiin – hyvän olon hoito parhaimmillaan.

Intialainen päähieronta

30 min – 30 €

Tässä hoidossa on yhdistetty tuhatvuotinen päänhierontaperinne ja stressialttiin niska- hartiaseudun hieronta. Hoito rentouttaa ja purkaa stressiä tehokkaasti sekä elvyttää päänalueen verenkiertoa.

Mineraalikuorinta

Kokovartalohieronta (1 h) 52 €
Niska, hartiat (45 min) 45 €
Vartalon mineraalikuorinta (1 h) 62 €

Vartalolle tehtävässä hieronnassa käytetään luonnonmukaista öljyä ja mineraalijauhetta. Hoito hellii ihoa ja poistaa siitä kuolleen ihosolukon. Ihosta tulee sametinpehmeä.

Selluliittihoito

60 min – 63 €

Hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa, poistaa nesteitä ja kirkastaa ihoa. Hoidossa yhdistetään lämpö, tehokkaat hoitoaineet, emäshauteet ja imukuppihieronta. Paras tulos syntyy sarjahoidosta n. 3 – 6 kertaa.

Turvehoito

Turvehoito + osahieronta (1h) 72 € Turvehoito + kokovartalohieronta (1,5h) 95 €

Suomalainen turve sisältää aineita, jotka syvärentouttavat kudoksia ja lihaksia. Hoito puhdistaa elimistöä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lämmin turve levitetään selkään ja annetaan vaikuttaa lämpimien tyynyjen alla n. 20 min. Sen jälkeen tehdään kokovartalo tai osahieronta imukupeilla ja käsin.

Käytämme suomalaista Lehtosuon hoitoturvetta, johon on vuosituhansien aikana kerääntynyt erilaisia bioaktiivisia aineita kuten humushappo- ja humiinihappo. Turve sisältää lisäksi runsaasti erilaisia mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona-aineita. Turvehoidon vaikutus perustuukin pitkälti elimistön vastustuskyvyn paranemiseen ja aineenvaihdunnan tehostumiseen. Lehtosuon turve on puhtaasti luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita. Turpeen ei ole myöskään todettu aiheuttavan allergioita.

Imukuppihieronta (55 min) 50€

Rentouttavat hyvän olon hieronnat

Hyvän olon hieronta 55 min 48 €
Rentouttava kokovartalohieronta.

Hyvän olon hieronta 40 min 36 €
Rentouttava osahieronta.

Hyvän olon hieronta, stressiniska 40 min 36 €
Rentouttava hieronta, jossa käsitellään niskan ja hartioiden aluetta.

Hyvän olon hieronta, raskaana olevalle 60 min 50 €
Pään ja hartianseudun hieronta sekä jalkoja virkistävä hieronta, kevyesti ja turvallisesti.

Hyvän olon hieronta, koliikkivauvan hieronta (30min) 30 €, Korvakynttilähoito (30 min) 25 €

Hivenainetutkimus

198 €

Amerikkalaiseen laboratorioon lähetettävästä värjäämättömästä ja käsittelemättömästä hiusnäytteestä tutkitaan toistakymmentä hivenaineen ja myrkkymineraalin pitoisuutta kehossa. Vastauksen perusteella suunnitellaan asiakkaan ravintoaineiden: vitamiinien ja hivenaineiden tarvetta.

 

Homeopaattinen hoito (klassinen  homeopatia)

Homeopatia on kokonaisvaltaista lempeää lääketiedettä, joka huomioi potilaan yksilöllisyyden.  Siinä otetaan huomioon myös sairastumiseen johtavat syyt. Homeopaattisella hoidolla  voimistetaan potilaan omaa elinvoimaa, joka helpottaa paranemisprosessia. (Suomen Luonnonlääketieteen Keskusliiton sivuilta voit lukea tarkemman kuvauksen.)

Homeopatialla voidaan hoitaa sekä akuutteja sairauksia, kuten esim. flunssaa, päänsärkyä, pahoinvointia jne. että myös kroonisia vaivoja kuten unettomuutta, migreeniä, suolistovaivoja, korvatulehduskierrettä jne.

Ensimmäinen konsultaatio

n. 1,5- 2h  70e-80 €

Ensimmäinen hoitokerta on potilashaastattelu eli anamneesi. Siinä kartoitetaan nukkumistavoista lähtien potilaan tuntemukset ja toimintatavat. Määritetään potilaalle yksilöllinen homeopaattinen lääkeaine.

Jatkohoitokerrat

n.45min-1h  60 €

Jatkohoitokerroilla (n. 2-3 kpl)  seurataan paranemisprosessia  ja mahdollisesti vaihdetaan lääkeainetta tai sen potenssia ja annostusta.